Dani Coman surprinde pe toată lumea! Ce a spus după ce a fost prezentat oficial la FC Argeș. E unul dintre cei mai doriți șefi de club

Dani Coman a dezvăluit că a avut 3 oferte din Superliga, de la echipe importante. Totuși a preferat să meargă la FC Argeș. Fostul oficial de la Hermannstadt a susținut prima conferință de presă în calitate de președinte al argeșenilor.

Dani Coman a anunțat obiectivul echipei și spune că vrea să instaleze un antrenor cât mai repede după ce Eugen Neagoe a plecat.

Dani Coman, trei oferte din Superliga

Dani Coman a dezvăluit că a fost doit de CFR Cluj, U Cluj și Craiova, dar a preferat să se întoarcă acasă. Noul președinte de la FC Argeș speră să ajute echipa să promoveze cât mai repede.

„Nu a fost o decizie ușoară cea pe care am luat-o. Am plecat în 2005 la Rapid, m-am întors la FC Argeș după 19 ani. Am revenit într-un moment greu, dar vreau să reconstruim un club puternic, care să reziste. Este important să aibă continuitate, să aibă o infrastructură adecvată. Asta e mai important decât revenirea în Liga 1.

Este adevărat că vrem cât mai repede în Liga 1, dar este foarte important ca acest club să facă pașii corecți, să reconstruim echipa la nivel administrativ și sportiv. Am venit cu toată încrederea aici, știu că domnul primar iubește echipa. Am venit cu tot sufletul, am toată deschiderea și sper să facem lucruri deosebite la Pitești.

Am avut 3 oferte concrete din Liga 1. Nu are rost să mai discutăm de nivelul salarial și de obiective. Important este că sunt la FC Argeș și vreau să fac performanță. Sper ca peste un an să ne bucurăm de succesul obținut. Nu are rost să mai discutăm despre ofertele de la CFR Cluj, U Cluj sau de la Craiova. Sper să nu fie supărați pe mine”, a declarat Dani Coman, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed