Danezii râd de cei de la FCSB! Reacţii incredibile după umilinţa cu Silkeborg: ‘Românii au fost lamentabili, o echipă amputată’

Danezii râd de cei de la FCSB! Au fost reacţii incredibile după umilinţa cu Silkeborg. Vicecampioana, ajunsă cu rezervele în Danemarca, nu a făcut faţă în Conference League. La final, danezii i-au ironizat pe băieţii lui Nicolae Dică.

Echipa lui Nicolae Dică a avut o prestaţie lamentabilă în Danemarca. Aceasta este reacţia scandinavilor după Silkeborg – FCSB 5-0.

Danezii râd de cei de la FCSB!

După victoria cu FCSB, danezii speră la calificarea în primăvara europeană pentru Silkeborg. Echipa antrenată de Kent Nielsen are 3 puncte, cele obținute cu FCSB. Nordicii pierduseră în primele două etape: 0-1 cu Anderlech și 2-3 cu West Ham.

„Wow, ce demonstrație de putere! Silkeborg a fost complet superioară în fața unei echipe românești amputate, care a fost nevoită să se descurce fără mai multe dintre vedetele sale.

Acest lucru a fost evident pe teren, unde Silkeborg a trecut prin echipa FCSB în voie, iar meciul a fost decis relativ repede. Totuși, trebuie să fim și sinceri: românii, decimați, au fost lamentabil de slabi.

Silkeborg poate sărbători, așadar, prima victorie europeană a sezonului, de care avea mare nevoie pentru a putea visa să joace meciuri eliminatorii în primăvară”, au scris cei de la tipsbladet.dk.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari