Dan Şucu pregăteşte bomba verii! Vedeta pe care a pus ochii patronul de la Rapid. Ar putea ajunge sub comanda lui Neil Lennon

Dan Şucu pregăteşte bomba verii! Vedeta pe care a pus ochii patronul de la Rapid. Ar putea ajunge sub comanda lui Neil Lennon. Este vorba despre un jucător care i-ar putea ajuta pe giuleşteni să ia titlul.

Dan Şucu vrea să-i facă echipă de titlu lui Neil Lennon. Patronul de la Rapid a pus ochii pe un jucător important.

Dan Şucu pregăteşte bomba verii!

După un sezon ratat, în care nu s-a calificat în cupele europene, Dan Şucu joacă tare. L-a adus pe Neil Lennon, iar acum mută şi în lot. Rapid a pus ochii pe Maor Levi, fotbalistul care va împlini 24 de ani pe 18 iunie. Jucătorul este legitimat la Maccabi Haifa în primul eșalon al Israelului, conform gsp.ro.

Mijlocașul central israelian a petrecut sezonul 2023/24 sub formă de împrumut la Maccabi Petah Tikva. Acolo a bifat 46 de apariții, a reușit să marcheze de nouă ori și să paseze decisiv în opt situații diferite.

Sursa citată susține că israelienii cer pe cedarea serviciilor lui Maor Levi între 2 și 2.5 milioane de euro. În cazul în care se va concretiza transferul, va fi cea mai scumpă mutare de la Rapid realizată de Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed