Dan Şucu porneşte revoluţia la Rapid! Rivalii nu mai au nicio şansă. Planul uluitor al milionarului

Dan Şucu porneşte revoluţia la Rapid! Rivalii nu mai au nicio şansă. Planul uluitor al milionarului prin care vrea să îi supună pe toţi adversarii din Superliga. Acţionarul majoritar al giuleştenilor vrea ca echipa pe care o conduce să puncteze decisiv la capitolul imagine.

Dan Şucu nu vrea doar rezultate pe plan sportiv. Şeful din Giuleşti a pus la cale un plan prin care să aducă bani în club.

Dan Şucu porneşte revoluţia la Rapid!

Dan Şucu porneşte revoluţia la Rapid. După ce rapidiştii au lansat berea „Giuleșteana”, inițiativă despre care acționarul Dan Șucu susține că are deja succes, acesta merge mai departe.

„Duminică deja se epuizase tot stocul de 3.000 de sticle, iar astăzi, mâine, va trebui reaprovizionat. Îmi face placere să vă precizez că 10% din suma pe care dumneavoastră, suporterii, o plătiți pentru bere, intră în bugetul Rapidului și ajută la dezvoltarea viitorului giuleștean.

Noi ne-am gandit că, în cazul în care 400-500 de mii de sticle vor fi vândute într-un an, Rapid va încasa peste 100.000 de euro”, a declarat Șucu, prin intermediul paginii de Facebook a alb-vișiniilor.

Șucu nu se opreşte aici. Vrea ca în următorul an Rapid să vândă peste 50 de licențe cu produse care să poarte însemnele clubului din Giulești. „Ne dorim ca în primul an să vindem peste 50 de licențe. Dacă tăticii vor să bea o bere de calitate, și pentru copii un suc de cătină sănătos ar fi binevenit! Și de ce n-ar vrea și mămicile o cafea bună sau un pahar de vin, toate sub brandul Rapid? Idealul este sa ne întâlnim cu toții pe stadion, la meci”, a mai spus acţionarul majoritar al vişiniilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari