Dan Şucu nu s-a mai abţinut! Ce a spus despre deplasarea cu galeria la Craiova: ‘O să mănânc parizer toată viaţa’

Dan Șucu, reacție de milioane după ce s-a deplasat alături de membrii galeriei giuleștene, la Craiova! Ce a spus patronul Rapidului, după ce a mâncat parizer, cot la cot cu suflarea alb-vișinie.

Dan Șucu, mesaj categoric după ce a savurat o bucată de parizer, pe capota unei mașini, alături de suporterii Rapidului! Ce a vrut să sublinieze acționarul majoritar din Giulești.

Dan Șucu nu s-a mai abţinut!

Rapid nu a reușit să se impună pe stadionul Ion Oblemenco, în duelul cu CSU Craiova, 1-2!

Dan Șucu a efectuat deplasarea în Bănie alături de suporterii echipei giuleștene. Patronul de club a fost surprins într-o parcare, mâncând parizer cu fanii Rapidului, pe capota unei mașini. A vrut să iasă în faţă şi i-a reuşit.

Șucu a recunoscut că nu se simte superior galeriei, iar gestul de a mânca parizer alături de fani nu i s-a părut deloc deplasat. Ce a contat cu adevărat pentru șeful din Giulești a fost momentul unic alături de suflarea rapidistă.

„De ce am mâncat parizer pe capotă? Simplu, pentru că îmi place. Cred că 75% dintre români iubesc parizerul. Eu mâncam parizer încă de pe vremea lui Ceaușescu. Atunci 100 de grame costa 1,8 lei.

Este delicios și o să mănânc parizer toată viața. Așa cum cred că majoritatea românilor savurează aceste fel de mâncare atât de simplu, atât de popular și atât de gustos.

Nu consider că m-am coborât cu nimic că am mâncat parizer alături de fani. Din contră, asta înseamnă normalitate. Până la urmă toți suntem oameni, indiferent de unde provenim, indiferent de câți bani am reușit să facem în viață sau ce statut avem.

Mi-a făcut plăcere să mănânc parizer și o să fac asta de multe ori de-acum încolo. Parizerul e unul dintre bucatele mele favorite. Este pur și simplu delicios.

Faptul că am mâncat parizer înseamnă că suntem niște români simpli care ne-am adunat în jurul unei capote sau mese pentru a împărtăși aceeași bucurie, fotbalul, și aceeași iubire, iubirea pentru Rapid!”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

”O zi îngrozitor de tristă pentru mine!”

Șucu a vorbit despre eșecul de pe terenul celor de la CSU Craiova. Patronul rapidiștilor a suferit îngrozitor.

„Nu a fost o zi tristă, a fost o zi îngrozitor de tristă pentru mine culminând cu tot ceea ce s-a întâmplat la Craiova. Am început ziua prost. La prânz a fost un meci al echipelor la categoria lor de vârstă, unde a evoluat și băiatul meu.

Rapidul a condus cu 2-0 pe Farul aproape tot meciul și au fost egalați pe final. Ultimul gol l-au luat în minutul 94. Băiatul meu a fost extrem de afectat. De aceea, nici nu a vrut să mai meargă cu mine la Craiova.

L-am lăsat acasă plângând și foarte supărat de ce s-a întâmplat cu Farul. El e foarte ambițios și a pus mult la suflet faptul că nu au reușit să o bată pe Farul și că au fost egalați în minutul 94.

Mi-am lăsat băiatul acasă în lacrimi și am plecat cu inima strânsă spre Craiova. Acolo am avut parte de o nouă surpriză neplăcută. Fotbalul nu a fost bun cu mine sâmbătă. Asta este viața și bineînțeles mergem mai departe!”, a declarat Dan Şucu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed