Dan Şucu face revoluţie la Rapid! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Ce se întâmplă cu postul lui Daniel Niculae

Dan Şucu face revoluţie la Rapid! Acționarul minoritar al clubului a spus clar ce se va întâmpla cu Daniel Niculae și cine îi va lua locul în funcția de președinte al grupării din Giulești. Scandalul materialelor pirotehnice nu rămâne fără precedente.

Umează schimbări majore la Rapid, la finalul acestui sezon, în urma sezonului dezastruos pe care l-au avut.

Dan Şucu face revoluţie la Rapid!

Rapidiștii au început deja cu schimbările în club. După ce Neil Lennon a semnat cu echipa, Bogdan Lobonț a semnat cu clubul pentru funcția de antrenor cu porterii.

După ce Daniel Niculae a fost implicat în dosarul cu materiale pirotehnice, oficialii clubului au decis că acesta nu va mai continua în funcția de președinte al grupării, începând cu sezonul următor.

„Este în club până la finalul lunii, președinte. Dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi președinte. Nu i se va mai prelungi contractul. E prea devreme de discutat”, a declarat Victor Angelescu, la conferința de prezentare a lui Neil Lennon.

Totuși, în presă s-a vehiculat zvonuri privind candidatura lui Victor Angelescu pe postul de președinte, însă, acționarul minoritar al clubului neagă vehement acest lucru.

„Am auzit și eu, dar este exclus, eu nu voi fi președintele Rapidului. E o funcție care rămâne vacantă până vom găsi un om potrivit. Organigrama va fi finalizată în această vară”, a declarat, la gsp.ro, acționarul Rapidului, Victor Angelescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed