Dan Şucu a primit ordin! Ce este obligat să facă patronul de la Rapid. Greşeala uriaşă pe care a comis-o

Dan Şucu a primit ordin! S-a aflat ce este obligat să facă patronul de la Rapid. Greşeala uriaşă pe care a comis-o în legătură cu Alexandru Albu și Andrei Borza. Fostul patron de club a spus clar.

Subiectul Alexandru Albu și Andrei Borza încă se mai discută. Mai mulți oameni din fotbalul românesc sunt de părere că sancțiunea acordată de Dan Șucu a fost exagerată iniţial.

Dan Şucu a primit ordin!

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru român, este de părere că cei doi au fost pedepsiţi prea aspru de către club, deoarece este un lucru normal, cel pe care l-au făcut.

Fostul patron de club este de părere că la meciul viitor aceștia vor încerca să demonstreze prin joc că s-a comis o greşeală, conform prosport.ro.

„Ce, au dat gaură la cer. Toată lumea face asta. Mergem noi toți, la orice vârstă, dar ei tineri? Au pierdut meciul, atât. Au mers, au băut, dar nu s-au îmbătat să cadă pe jos. Nu trebuia sancționați, dar fiecare cu părerea lui. La mănăstire cu ei, parerea mea.

E o amendă corectă, pentru că au pierdut meciul. Trebuie penalizați cu toții, cei care au pierdut. Dacă au salarii mari și au încălcat regulamentul, e corect. Nu poți să dai amenzi decât pentru niște abateri grave, ei au băut, n-au făcut nimic.

Nu sunt adeptul sancțiunilor. Dacă la meciul următor vor fi cei mai buni, să le anuleze sancțiunea. Toți greșim, sunt copii, nu sunt bețivi. Erau atâția jucători în trecut, care beau până vineri, iar apoi în week-end jucau senzațional”, a spus Adrian Porumboiu, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed