Dan Petrescu țipă că nu-i ajung jucătorii pentru programul infernal, CFR le dă drumul să plece!

Pentru Dan Petrescu și victoriile sunt tragice. Chiar și calificările, iar logica antrenorului de la CFR este extrem simplă. Un program aglomerat, încărcat, presupune ca lotul să fie suprapopulat și apropiat ca valoare.

Dar pe fondul supărării lui Petrescu și a dorinței de a avea cât mai mulți jucători la dispoziție, CFR mai face o mutare. A anunțat astăzi că s-a despărțit de Daniel Graovac.

„Mulțumim, Daniel Graovac! Cluburile CFR 1907 Cluj și Kasimpasa SK au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Daniel Graovac în Turcia!

Venit în Gruia în iulie 2021, fundașul de 29 de ani a bifat 42 de meciuri pentru CFR Cluj! Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră”, a fost anunțul postat pe pagina oficială a lui CFR Cluj.

Noua echipă a lui Graovac, Kasimpașa, evoluează în primul eșalon din Turcia, iar sezonul trecut a terminat pe locul 14, cu 46 de puncte.

Kasimpașa a insistat să-l împrumute pe Olimpiu Moruțan de la Galatasaray, dar turcii au preferat să-l lase pe român în Serie B, la Pisa.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari