Dan Petrescu pregătește lovitura verii! Vedeta lui Gică Hagi vine la CFR Cluj. Dezvăluiri de ultimă oră despre jucător

Dan Petrescu, noul antrenor al ardelenilor, pregătește lovitura verii! Vedeta lui Gică Hagi vine la CFR Cluj din sezonul următor. Dezvăluiri de ultimă oră despre jucătorul dorit de „Bursuc”.

Dan Petrescu este noul antrenor de la CFR Cluj. Acesta a ajuns la o înțelegere cu ardelenii și va prelua banca tehnică de la 1 iunie. Tehnicianul are o listă cu jucătorii pe care îi vrea la echipă, printre ei fiind și Adrian Mazilu.

Dan Petrescu pregătește lovitura verii!

Mazilu a fost campion cu Farul Constanța în sezonul precedent. Acesta a semnat vara trecută cu Brighton, însă a fost dat împrumut la gruparea constănțeană în prima parte a sezonului.

Din iarnă, a mers la formația pregătită de Roberto De Zerbi, însă a fost din nou împrumutat, dar la Vitesse, unde nu a reușit să se impună. La formația Olandeză, Mazilu a jucat doar în patru partide și nu a reușit să înscrie niciun gol.

Vitesse a rămas doar cu cinci puncte în clasament, după ce a suferit o depunctare de 18 puncte. La finalul acestei stagiuni, gruparea olandeză a retrogradat.

CFR Cluj vrea să profite de acest lucru, potrivit Fanatik, iar clubul din Gruia a început deja negocierile. Nimic nu este încă stabilit în legătură cu împrumutul fotbalistului. Un singur lucru este sigur, dorința lui Petrescu de a-l aduce la echipe pe care o va antrena.
Gică Hagi, antrenorul Farului a vorbit și el despre evoluția lui Adrian Mazilu în Olanda.

„Ce vină am eu când Mazilu ajunge la ultima clasată și nu joacă? Pentru că nu-l bagă antrenorul? Scuzați-mă, nu există răspuns.

Un jucător care a demonstrat și a jucat la o echipă care a ieșit campioană și a ieșit în play-off cel mai bun jucător tânăr și apoi nu mai joacă în Olanda!

La mine jucătorul decide în teren. Noi jucăm fotbal bun!”, spunea Gică Hagi, într-o intervenție la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed