Dan Petrescu, lăudat după meciul cu Pyunik! Un om de fotbal care ar fi vrut să colaboreze cu Petrescu, cuvinte de apreciere pentru antrenorul CFR-ului

Visul lui Dan Petrescu de a antrena echipa națională de fotbal s-a risipit din cauza clauzei de reziliere de la CFR. Cel puțin, așa au anunțat și antrenorul, și șefii din Casa Fotbalului care au în continuare cuvinte de apreciere pentru Petrescu.

Mihai Stoichiță e director tehnic la FRF, dar și fost antrenor al lui Pyunik Erevan, echipă pe care CFR a întâlnit-o aseară și cu care a terminat la egalitate, bifând o remiză albă în Armenia, în prima manșă a primului tur preliminar din Uefa Champions League.
”Dan Petrescu a fost circumspect pentru că a văzut România cu Armenia, pentru că te pune pe gânduri un astfel de rezultat. E pe teren necunoscut. Nu știi ce jucători aduc, ce randament dau.

Eu când am fost în Armenia, eram deja de 6 luni, și mi-au adus vreo 14 jucători argentinieni, pentru că au o comunitate puternică în Argentina. Eu am adus niște români. Deci, e greu să înțelegi sistemul ăsta. Poți să ai surpriza ca o echipă să aibă succes din neant.

E bine că Dan a făcut treaba asta, să fie circumspect. Echipa lui nu are ritm de joc e normal. E mai bine să fii circumspect, să iei acest drum spre calificare. Eu cred că la Cluj va fi cu totul altceva, în favoarea noastră.

CFR Clj își asigură calificarea. La Cluj le va fi mai greu armenilor. Diferența de valoare, ritmul de joc momentul în care se află ei acum. Își fac și ei calcule când să ajungă la potențial maxim. Consideră primele două tururi mai accesibile. Probabil forma va fi atinsă în tururuile superioare. Dan Petrescu știe că meciurile din primele tururi le poate câștiga mai ușor.

Nu putem spune că că nu am avut oportunitți de a înscrie. Judecând logic, eu cred că nu au nicio șansă în România. E bine că Dan se pregătește cu astfel de echipe. A fost o echipă, pe care din talent cred că am dominat-o, părea la discreția noastră”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari