Dan Petrescu i-a ridicat în slăvi că sunt milionari, ei n-au echipament! Turcii de la Sivasspor au cerut CFR-ului să le dea ceva de îmbrăcat ca să poată juca în această seară!

CFR joacă împotriva lui Sivasspor peste puțin timp, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj. Iar Dan Petrescu ne-a amețit cu declarații bombastice în care și-a umflat adversarii din Turcia, ca valoare și ca posibilități, subliind chiar că salariile ajung și la un milion de euro.

Doar că ajunși, oaspeții s-au pomenit fără echipament. Faza pare demnă de bancuri, însă se pare că așa este, după cum anunță gsp.ro. Echipamentul de joc al lui Sivasspor nu a ajuns din Turcia, așa că oficialii clubului au rugat gazdele să le dea și lor un rând de tricouri și de șorturi pentru ca partida de diseară să se poată disputa.

Faza vine fix ca nuca-n perete, apropos de discursul lui Dan Petrescu de ieri. ”Eu ştiu ce valoare au, ce jucători au, mult peste media campionatului românesc și sunt conștient că va fi un meci foarte greu, indiferent că au câștigat sau nu până acum. Dacă ne uităm la ce jucători au în atac…

Au nişte CV-uri care nu au ajuns niciodată prin campionatul din România. Au 11 jucători de echipă naţională şi cu salarii de 800 de mii la un milion de euro. Au buget foarte mare, dar e importantă echipa. Individual au valori mult peste ce avem noi la CFR Cluj, asta este clar.

Noi trebuie să facem un joc de echipă foarte bun. Şi aşa mi se spune că mă plâng, că vorbesc. Am venit să răspund la întrebări”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Alertă la Campionatul Mondial: Kylian Mbappe s-a accidentat/ FOTO

Echipa națională a Franței pare blestemată la acest Campionat...

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii, criticaţi dur

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după...

Parteneri
Recomandari