Dan Petrescu, dat afară?! Anunţul coreenilor după ce antrenorul a ratat obiectivul echipei. Şefii clubului au spus clar

Dan Petrescu, dat afară?! Anunţul coreenilor după ce antrenorul a ratat obiectivul echipei. Şefii clubului au spus clar. Ce de la Jeonbuk Motors au pierdut, scor 0-1, pe terenul liderului Ulsan Hyundai, în ultima etapă a sezonului din Coreea de Sud.

Dan Petrescu a ratat calificarea cu Jeonbuk Motors în următorul sezon din Liga Campionilor Asiei. Clubul din Coreea de Sud a venit cu anunţul momentului.

Dan Petrescu, dat afară?!

Formația antrenată de Dan Petrescu a încheiat play-off-ul din Coreea de Sud pe locul patru, cu 54 de puncte. astfel a ratat obiectivul de a se califica în Liga Campionilor Asiei. În sezonul următor va evolua în AFC Champions League 2, a doua competiție ca importanță intercluburi din Asia.

Clubul sud-coreean se aștepta la mai mult de la acest sezon. A emis un comunicat a doua zi de la meciul cu Ulsan Hyundai. Nu a spus însă nimic despre situaţia antrenorului român. ”Sezonul Hana One Cup K League 1 2023, care a fost mai obositor ca niciodată, a ajuns la final.

Rezultatul nefericit al acestui sezon nu i s-a potrivit lui Jeonbuk, care vrea să aducă mai mult decât fotbal fanilor.

Cu sufletul greu, ne vom revedea pentru un nou sezon. Vom face tot posibilul să aducem înapoi mândria lui Jeonbuk în 2024

Mulțumim tuturor fanilor pentru sprijinul neclintit de pe tot parcursul sezonului”, a transmis clubul Jeonbuk, pe Facebook.

Jeonbuk mai are un singur meci de disputat în actualul sezon. Formația lui Dan Petrescu primește vizita lui Bangkok United, în grupele Ligii Campionilor Asiei din actualul sezon.

Jeonbuk ocupă locul doi în grupă, cu 9 puncte acumulate în 5 meciuri. Bangkok este lider (13 puncte), iar Lion City este pe locul 3 (6 puncte), iar Kitchee ultima în ierarhie (un punct).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed