Dan Petrescu a mai făcut o mutare. Achiziţii pe bandă rulantă pentru CFR Cluj. Pe cine a adus echipa din Gruia

Dan Petrescu schimbă echipa din temelii. În cursul zilei de astăzi s-a anunțat că trei jucători au plecat de la echipă, dar s-au făcut și transferuri. După Thaqi a fost adus un portughez în vârstă de 23 de ani.

Antrenorul mai are câteva nume pe lista de achiziții printre care se numără Adrian Păun (29 de ani), fotbalist care joacă la Bnei Sakhin.

Dan Petrescu a mai făcut un transfer

CFR Cluj a anunțat un nou transfer după sosirea lui Thaqi. Este vorba despre portughezul Simão Rocha (23 de ani).

”Bun venit, Simão Rocha!

CFRiști, faceți cunoștință cu noul nostru fundaș de bandă! Tânărul portughez, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat.

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră”, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

”Bursucul” l-a dorit și pe fundașul dreapta din Kosovo, Armend Thaqi (31 de ani), iar mișcarea a fost parafată.

 ”Bine ai venit, Armend Thaqi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta.

Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani. Fosta noastră adversară din grupele Conference League. Echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la echipa națională a Republicii Kosovo, bifând până acum cinci prezențe pentru reprezentativa țării sale  

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de noi!”, este mesajul postat de cei de la CFR Cluj, pe social media.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed