Cutremur la Dinamo! Planul incredibil al suporterilor acţionari. Dorin Şerdean va fi istorie

Cutremur la Dinamo! Planul incredibil al suporterilor acţionari ai echipei din Ştefan cel Mare. Practic, acţionarul majoritar, Dorin Şerdean va fi istorie. Totul a devenit public şi se va întâmpla foarte curând.

Suporterii lui Dinamo vor să scape de acţionarul majoritar, Dorin Şerdean, dar şi de Nicolae Badea.

Cutremur la Dinamo!

Aflată în pragul falimentului din cauza datoriilor de 8 milioane de euro, Dinamo trece prin grave convulsii interne. Acum, cei din DDB spun că intenționează să preia tot pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Astfel, vor sări din schemă Dorin Șerdean și Nicolae Badea.

Acum, pachetul majoritar de acțiuni este în posesia lui Dorin Șerdean, cel care l-a preluat de la Pablo Cortacero. Acesta a spus că nu are puterea financiară de a se implica. Suporterii din DDB au anunțat că vor să preia aproape toate acțiunile printr-un artificiu legal pus la cale împreună cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Suporterii și administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu vor să transforme creanța Asociației Peluza Cătălin Hîldan în acțiuni și să nu mai depindă de Dorin Șerdean. „Am promis că vom salva clubul și o vom face! Nu am promis niciodată că vom avea performanțe sportive, am promis că vom salva clubul de la faliment și că vom face tot posibilul să îl însănătoșim.

A fost o luptă teribil de grea, o luptă pe care ne-am asumat-o și pe parcursul căreia am dat piept cu toți cei care doreau că Dinamo să dispară. Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri.

Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpam de acționarii balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products, societatea administrată de Dorin Șerdean) și Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”). Doream să vă comunicăm aceste lucruri după ce acest plan va fi aprobat de justiție, dar presa a reușit să afle detaliile înainte.

Lupta noastră comună a fost încununată de succes. Dinamo va trăi și veți putea spune cu mândrie «Și eu am salvat Dinamo». Mulțumim membrilor DDB, mulțumim celor care ne-au ajutat în această luptă. Alături de toți cei implicati la Dinamo în acest moment, vom face totul pentru ca să putem crea bazele unui MARE DINAMO”, este comunicatul remis de DDB.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari