Cutremur la Cupa Mondială 2022! Spania a rămas fără selecţioner. Cine îi va lua locul lui Luis Enrique / Foto

Cutremur la Cupa Mondială 2022! Spania a rămas fără selecţioner. Este oficial. Luis Enrique nu a mai suportat umilinţa eliminării încă din optimi şi a plecat. S-a aflat cine îi va putea lua locul.

Cupa Mondială 2022 face o nouă victimă. Spania a rămas fără selecţinoer după ce Luis Enrique a plecat.

Cutremur la Cupa Mondială 2022!

Eliminarea Spaniei încă din optimile Cupei Mondiale 2022 nu a rămas fără urmări. Luis Enrique nu mai este selecţioner. Anunţul a venit în urmă cu câteva momente, conform marca.com.

Federația Spaniolă s-a mișcat repede. L-au dat afară pe Luis Enrique şi i-au găsit deja înlocuitor. Selecționerul U21, Luis De La Fuente este primul pe lista spaniolilor.

„Corpul tehnic al Federației i-a trimis președintelui un raport în care s-a constatat că trebuie început un proiect nou la echipa națională, cu scopul de a continua creșterea realizată în ultimii ani mulțumită muncii făcute de Luis Enrique și colaboratorii săi”, este anunțul RFEF.

Luis Enrique era din iulie 2018 selecționerul Spaniei, dar a făcut o pauză în 2019, din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale care a murit la numai 9 ani.

Imediat după meciul cu Maroc, în care Spania a pierdut la penalty-uri Luis Enrique și-a asumat întreaga vină. În privința viitorului său pe banca ibericilor, selecționerul Spaniei a declarat că va lua o decizie în următoarea perioadă, după ce șocul eliminării va trece. Acum a luat-o.

”Cred că fotbalul este un sport minunat, dar o echipă poate câștiga doar dacă atacă. Cred cp am dominat meciul, am fi vrut să o facem și mai mult. Ne-a costat, am avut 11 șuturi spre poartă, și doar unul singur pe poartă. Penalty-urile ne-au costat, dar sunt mândru de echipa mea, și îmi pare rău pentru cei care nu au putut juca.

Penalty-urile sunt responsabilitatea mea pentru că eu i-am ales pe primii trei, restul au fost aleși de jucători. Dar nici măcar nu am ajuns la al patrulea. Bono este un portar grozav la penalty-uri și astăzi a fost de vis.

Din păcate, noi am dat 100% dar felicităm echipa adversă care a câștigat, îmi pare rău pentru fani pentru că știu cât ne-au susținut.

(n.r. despre viitorul său) Nu este un moment bun să vorbim despre asta, am mai multe plecări decât metroul. Acum mă gândesc să plec acasă, și cred că de săptămâna viitoare vom vorbi despre viitorul meu”, a declarat Luis Enrique, la finalul meciului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari