Cutremur în Superliga! Echipa e neînvinsă, dar salariile nu mai vin: ‘Unde am fost s-a cam alesul praful’

Cutremur în Superliga! Una dintre revelaţiile acestui început de sezon are grave probleme financiare. Echipa e neînvinsă, dar salariile nu mai vin, iar jucătorii stau pe un butoi cu pulbere.

Farul – Hermannstadt 0-0, iar sibienii rămân neînvinşi după 5 etape. Au 9 puncte şi sunt pe locul secund, dar au mari probleme cu banii.

Cutremur în Superliga!

Unul dintre cei mai afectaţi jucători ai echipei lui Măldărăşanu este Alexandru Răuţă, cel care a pierdut bani şi după ce a jucat la Pandurii şi Dinamo. „Avem o linişte în teren, e benefic pentru fotbalul românesc VAR-ul. Nu este uşor, avem şi noi familii, dar avem promisiuni că se va rezolva. Am înţeles că s-a achitat un salariu, dar mie nu mi-a venit că sunt încă nou şi am doar o lună de neplată. Unde am fost s-a cam alesul praful. De la Pandurii am pierdut banii, de la Dinamo la fel, sper să nu se întâmple aşa si la Sibiu”, a spus Alexandru Răuţă, la finalul meciului, conform Digisport.

Ioan Hora deplânge şi el situaţia financiară gravă. „Ne bucurăm că suntem surpriza campionatului. Ne găsim cu greu motivaţia din cauza problemelor financiare. De promisiuni îmi e podul plin. Încerc să îi motivez pe băieţi, dar toţi avem familii. Avem nevoie de bani şi nu de promisiuni. Încercăm să luăm puncte sau puncte cu campioana. Cred că le va fi greu mai mult lor decât nouă pentru că joacă pe două fronturi şi în campionat şi în Europa”, a spus atacantul sibienilor, Ioan Hora, la finalul meciului.

În schimb, antrenorul Marius Măldărăşanu este multţumit de parcursul echipei şi speră ca problemele financiare să se rezolve. „A fost un meci foarte greu. O echipă cu calitate bună tehnică, ne-au pus probleme. După 15-20 de minute am reglat-o şi lucrurile au stat mai bine. Am încercat să pasăm şi am stat cât mai sus. Mă bucur că ne-au ieşit multe faze. Nu era meritat să câştigăm că au avut mai multe ocazii, dar e un pucnt muncit.

Din păcate, m-am obişnuit. De miercuri, aştept să mi se pună înrebări legate de salarii. S-a plătit ceva săptămâna trecută, sper să se realizeze ceva. Facem stadion, avem echipă bună, suntem pe podium, e păcat. Ar putea veni lângă noi mulţi oameni potenţi”, a spus Marius Măldărăşanu, la finalul meciului

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari