Cutremur în fotbalul românesc! Răzvan Burleanu îi dă afară pe toţi. Dezvăluirea care aruncă totul în aer

Cutremur în fotbalul românesc! Răzvan Burleanu îi dă afară pe toţi. Este dezvăluirea care aruncă totul în aer. Nimeni nu se aştepta la o asemenea răsturnare de situaţie la nivelul echipelor naţionale.

Rezultatele slabe din ultima vreme îl fac pe şeful FRF, Răzvan Burleanu, să ia decizii dure. Mai mulţi selecţioneri ar urma să fie daţi afară.

Cutremur în fotbalul românesc!

Răzvan Burleanu îi schimbă pe selecţionerii de la loturile U21 și U20, dezamăgit de rezultatele proaste din amicale. Se pare că nici selecţionerul echipei mari, Edi Iordănescu nu mai este în graţii, deşi a fost reconfirmat în funcţie.

Edi Iordănescu depinde de ultimele rezultate din Liga Naţiunilor, mai exact de meciurile cu Finlanda şi Bosnia. România ar trebui să termine grupa de Liga Naţiunilor pe una din primele două poziţii. În schimb, poziția în care se află Florin Bratu, selecționerul naționalei sub 21 de ani este clară, conform gsp.ro. Bogdan Lobonț e deja istorie pentru lotul sub 20 de ani.

Directorul tehnic, Mihai Stoichiță le-a și găsit înlocuitori lui Bratu și Lobonț. La naționala U21, favoritul lui Stoichiță e Leo Grozavu. Antrenorul nu mai are echipă din sezonul trecut, de când a fost demis de Sepsi. Pentru a fi selecţioner, Grozavu ar trebui să accepte un salariu cu mult mai mic decât erau cele cu care a fost obișnuit la cluburi, mai spune sursa citată.

Mai exact, ar fi vorba despre 5.000 de euro lunar. Bratu nu a condus echipa în niciun meci oficial, el a avut numai amicale de când a fost angajat, însă rezultatele și prestația echipei i-au îngrijorat pe conducătorii Federației.

Dacă jocul şi rezultatele din amicalele cu Olanda și Spania nu vor fi pe placul FRF, Bratu pleacă. La U20, Bogdan Lobonț a fost deja demis şi ar putea fi înlocuit cu Daniel Pancu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari