Cutremur în cazul Dani Alves! Jucătorul nu mai are nicio şansă să scape. Mişcare incredibilă a victimei

Cutremur în cazul Dani Alves! Jucătorul nu mai are nicio şansă să scape de puşcărie. Mişcare incredibilă a victimei. Totul s-a aflat în urmă cu puţin timp, iar fundaşul este terminat.

Dani Alves pare fără scăpare. Arestat de poliţie, jucătorul brazilian a ajuns deja la puşcărie. Pare că nu o să mai scape.

Cutremur în cazul Dani Alves!

Dani Alves se află în arest preventiv, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune. Autoritățile din Spania au vrut să se asigure de faptul că fotbalistul nu va încerca să fugă în Brazilia, țară care ar putea refuza extrădarea. Dovezile par a fi imbatabile. Mai mult, tânăra de 23 de ani a luat o decizie surprinzătoare. Mutarea îl afundă și mai tare pe fostul fotbalist al Barcelonei.

Aceasta a declarat în fața judecătorului că renunță la orice despăgubire din partea fotbalistului. Presupusa victimă a brazilianului nu vrea niciun ban din partea brazilianului, conform cope.es. Își dorește doar ca acesta să fie pedepsit conform legii.

În mod normal, dacă va fi găsit vinovat, Alves ar fi nevoit să îi plătească femeii o sumă uriașă de bani drept despăgubire. S-a speculat că întreg scandalul ar fi fabricat de femeie pentru a obține bani din partea brazilianului. Ultima decizie a tinerei înlătură complet această variantă.

În urmă cu patru ani, Neymar a fost și el acuzat de viol de Najila Trindade Mendes de Souza, un model din Brazilia. Aceasta susținea că starul lui PSG ar fi abuzat de ea într-un hotel din Paris. La acel moment, autoritățile au constatat că femeia încerca doar să îl șantajeze pe Neymar. Aceasta a fost acuzată de fraudă procedurală, denunț calomnios și extorcare.

Totuși, în contextul în care presupusa victimă a lui Dani Alves a renunțat complet la bani, situația este complet diferită în cazul celui mai titrat fotbalist din lume.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari