Cum l-a ironizat Mihai Stoica pe Istvan Kovacs: ,L-am felicitat după meci, doar pentru avantajul de la golul lui Bernardo Silva!,

La aproape 24 de ore de la meciul crucial câștigat de FCSB la limită cu CSU Craiova, rezultat care-i permite să rămână în cărți pentru titlu, Mihai Stoica a lăsat un mesaj pe Facebook care s-a vrut o sinteză a partidei.

Dar și un mesaj ironic la adresa celor doi arbitrii care au condus atât partida de aseară, cât și pe cea din tur.

„Poate că după aspectul părţii secunde nu meritam să câştigăm, aşa cum nici Craiova nu merita după aspectul părţii secunde la meciul tur. Chiar nici după aspectul primei părţi.

Un alt aspect rămâne neschimbat în dubla confruntare. Cel al erorilor de arbitraj. Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca) dictează inexplicabil un penalty contra noastră, Istvan Kovacs (Carei) ignoră două faulturi comise asupra jucătorilor noştri. În careu.

Aseară, după meci, l-am felicitat pe Kovacs. Acum cred că doar pentru avantajul de la golul lui Bernardo Silva.

P.S. E greu când se greşeşte împotriva noastră la meciuri cu asemenea miză. Greu, dar nu imposibil”, a scris Meme Stoica, pe Facebook.

Gigi Becali a vrut arbitrii străini cu CFR

Ultima etapă de campionat propune și finala acestei ediții, FCSB-CFR. Și dincolo de problema stadionului care va găzdui acest meci, mai există și cea a arbitrilor. Cel mai probabil, nu va fi VAR și tot Istvan Kovacs va fi la centru, patronul FCSB-ului recunoscând că și-ar fi dorit un arbitru străin.

”Am vrut arbitri străini, ca să nu fie niciun fel de… presiune. Probabil o să arbitreze Kovacs. N-o să mai zic niciodată de ăsta pentru că a arbitrat bine”, a recunoscut Becali, la Pro Arena.

Finanțatorul vicecampioanei recunoscut și faptul că și-ar fi dorit ca la finala pentru titlu să existe arbitraj video: ”Noi primii am vrea treaba asta, VAR, dar nu cred că se poate așa de repede”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari