Cum l-a cucerit Valentina Pelinel pe Cristi Borcea. Dezvăluiri din interior ale vedetei. Gestul uriaş făcut pentru fostul şef al lui Dinamo

Cum l-a cucerit Valentina Pelinel pe Cristi Borcea. Dezvăluiri din interior ale vedetei. Gestul uriaş făcut pentru fostul şef al lui Dinamo. Fostul fotomodel a venit cu amănunte incendiare despre familia sa.

Actuala soţie a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel vorbeşte despre cuplul perfect pe care îl face cu fostul şef al lui Dinamo.

Cum l-a cucerit Valentina Pelinel pe Cristi Borcea

Valentina Pelinel este atentă la orice detaliu. Nu vrea să scape nimic din vedere pentru ca relaţia cu Cristi Borcea să fie perfectă. Mai mult, a „adoptat”-o pe Melissa, fata cea mare a milionarului, rezultată din mariajul cu Mihaela Borcea.

Fericitul cuplu tocmai a fost într-o vacanţă în Italia. De acolo nu a lipsit nici fiica cea mare a milionarului, Melissa. Partenera fostului acționar de la Dinamo a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Pelinel are o relație foarte apropiată cu fiica sa vitregă. „Când ai o căsnicie frumoasă și foarte reușită, cu atâția copii, nu poți să renunți. E foarte greu să construiești ce am construit noi și să treci prin ce am trecut noi ca să fim astăzi aici.

 

Decât să cauți ceva care ar distruge ceea ce ai, mai bine cauți întotdeauna ceea ce face relația mai puternică. Deci problema care se pune e cum faci să îți păstrezi căsnicia frumoasă, pentru că noi am luptat ca să fim împreună.

Te căsătorești ca să îți petreci viața cu partenerul tău și drumul, chiar și când e anevoios, trebuie să fie presărat numai cu bune intenții. O familie ca a noastră nu e ușor de obținut și nici ușor de clătinat”, a mărturisit Valentina Pelinel, conform viva.ro.

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în anul 2018. Ei au împreună trei copii, pe Milan și pe gemenele Indira și Rania. Din prima căsătorie, cea cu Mihaela Borcea, omul de afaceri are trei copii, pe Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo. Din relația cu Alina Vidican au rezultat doi copii, George Alexandru şi Gloria. Cristi Borcea are un copil și cu avocata Simona Voiculescu, pe Carolyn.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed