Cum explică Gabriel Torje schimbarea radicală și forma excelentă din ultima vreme

Gabriel Torje traversează o formă foarte bună fiind autorul a două goluri în partida pierdută de echipa lui, Farul Constanța, în fața celor de la CSU Craiova, cu scorul de 4-3.

Gabi Torje știe motivul pentru care evoluțiile lui sunt din ce în ce mai bune

„În momentul acesta mă bucură prea puțin execuțiile mele. E doar o injecție de moral. Mi-aș fi dorit să nu marchez eu, ci să câștigăm și să rămânem în fruntea clasamentului. Trebuie să continuăm ceea ce am făcut până acum.

Mister știe cel mai bine ce avem de făcut pentru a elimina lucrurile rele. Cred că foarte multă disciplină și asta se vede la toată echipa. Respectăm ceea ce ne spune dânsul, de la mâncare, odihnă și până la tactică”, a spus Torje, la finalul partidei, pentru Digisport.

Farul Constanța a pierdut meciul de la Severin cu scorul de 4-3, deși în minutul 33, trupa lui Gheorghe Hagi, conducea cu scorul de 3-1 prin golurile marcate de Vlad Morar 2` și Gabi Torje 33`,41` respectiv J.Markovic 26`.

Scorul pauzei (2-3) a fost stabilit  de Andrei Ivan in minutul 44 după un assist a lui Nicușor Bancu.

După pauza, CSU Craiova a preluat inițiativa și a reușit să mai marcheze de două ori prin J.Markovic în minutul 66 după o acțiune personală și Dan Nistor în minutul 71 după o lovitură liberă la care portarul celor de la Farul, Mihai Aioani, a ratat complet respingerea balonului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari