Cum au petrecut Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu de Ziua Națională a României. Foto

A fost sărbătoare la Montreal cu ocazia Zilei Naționale a României. Consulul interimar Cristina Marinescu a organizat o petrecere la care au participat trei dintre cei mai valoroși pugiliști din istoria României. Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Doroftei a fost cel care a postat pe contul său de socializare o mulțime de fotografii în compania prietenilor săi, iar din acestea se poate observa că foștii sportivi s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună.

Doroftei a dat lovitura în Canada

Fostul campion mondial WBA la categoria semiușoară a decis să părăsească definitiv România în 2019 și s-a mutat în Canada. Doroftei a fost extrem de dezamăgit după eșecul afacerii pe care o avea în Ploiești. Acum însă se descurcă de minune și face ce iubește mai mult. Predă lecții de box tinerilor.

Și Lucian Bute o duce de minune în Canada, acolo unde are mai multe faceri. Campion mondial timp de cinci ani la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Bute a fost inclus în Panteonul Sporturilor din Quebec în urmă cu un an.

„După întreaga mea carieră, să fiu inclus este ceva extraordinar. După ce am devenit campion mondial în 2007, seara asta este practic cea mai importantă pentru mine. Arată că Lucian Bute a făcut ceva pentru sportul în Quebec, pentru a face istorie. Este o onoare şi sunt foarte emoţionat”, a spus Bute la momentul respectiv.

Adrian „Rechinul” Diaconu a decis și el să se stabilească în Canada. Fostul campion mondial WBC la box profesionist s-a retras din activitate în 2012.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari