Cum arată Monica Roșu la 17 ani după ce s-a retras din gimnastică. Foto

Monica Roșu, dublă campioană olimpică, nu a fost niciodată atrasă de antrenorat. Visează la o carieră în televiziune la 17 ani după ce s-a retras din activitate. Cel mai probabil va mai aștepta însă un timp până când fetița sa va mai crește.

Monica este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce face. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când a postat un mesaj care a adunat zeci de aprecieri.

”Timpul nu așteaptă pe nimeni, iar micile bucurii pe care astăzi ți le faci sunt amintirile pe care le vei retrăi cu drag mai târziu!”, este mesajul postat de Monica pe Instagram.

Monica Roșu, s-a retras din activitate în 2005.  Sportiva a început gimnastică la vârstă de patru ani la CSS Bacău și a debutat în competițiile internaționale la începutul anului 2000, la un turneu de gimnastică organizat in Belgia.

În 2004, la CE de la Amsterdam (Olanda) a câștigat medalia de aur la sărituri iar la Jocurile Olimpice de la Atena, a făcut parte din echipa României care a reușit să își apere titlul olimpic, iar în finalele pe aparate a reeditat performanță de la CE cucerind medalia de aur la sărituri.

Monica are o relație din anul 2014 și a devenit mămică anul trecut.

„Ziua de ieri mi-a adus cea mai pretioasa medalie!”, a scris Monica Roșu pe rețelele de socializare după ce a devenit mămică.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Roșu (@monicarosuofficial)

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari