Cum a ratat Gigi Becali 9 milioane de lire sterline: ‘I-am refuzat pe ăia’. Detalii incredibile scoase la iveală de patronul FCSB

S-a aflat cum a ratat Gigi Becali 9 milioane de lire sterline. Sunt detalii absolut incredibile scoase la iveală de patronul FCSB abia acum. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mult timp, când Denis Alibec era în lotul vicecampioanei şi se afla într-o formă foarte bună.

Gigi Becali a avut două oferte uriaşe pentru atacantul care se află acum la Farul. Totul a picat până la urmă.

Cum a ratat Gigi Becali 9 milioane de lire sterline

Denis Alibec a avut o perioadă foarte bună în tricoul vicecampionei. Atacantul a jucat la FCSB între ianuarie 2017 şi iulie 2018. Acesta a înscris 12 goluri în 42 de meciuri pentru FCSB.

În perioada petrecută la clubul roș-albastru, ianuarie 2017 – iulie 2018, pe numele lui Alibec au venit două oferte importante, una din Anglia, în valoare de 9 milioane de lire sterline, cealaltă de 7 milioane de euro.

Până la urmă, Alibec a rămas la FCSB, dar Gigi Becali şi-a scos din cheltuiala cu atacantul. L-a dat înapoi la Astra, în vara lui 2018, pentru 1,4 milioane de euro. Povestea ratării transferului în Anglia este însă colosală.

„Pierzi, câștigi, așa e în afaceri… am avut o situație cu Alibec. Îmi dădea o echipă 7 milioane de euro imediat, dar era unul din Anglia în birou cu Vali Argăseală, zicea că dă 9 milioane de lire sterline.

Eu l-aș fi dat, dar s-au întrerupt discuțiile. I-am refuzat pe ăia, nu l-am dat nici la ăștia și nu am mai luat niciun ban. Nu regret, așa e în afaceri. Pierzi, câștigi, nu trebuie să îți pară rău”, a dezvăluit Becali, în direct la DigiSport.

Despre transferul în Anglia ratat de Alibec a vorbit și Vlad Iacob, actualul administrator special la Dinamo. Wolverhampton și Leeds l-au vrut pe atacant.

„Pentru Alibec au fost discuții la Wolves și Leeds. Au fost discuții foarte avansate, dar dacă echipele nu se înțeleg, oferta nu vine. Oferta concretă e doar o formalitate. El era un jucător care s-ar fi potrivit în fotbalul englez, datorită calităților fizice.

Eu îl știu pe Denis, e un tip extraordinar. În opinia mea, nu a fost consiliat cum trebuie de către apropiații săi”, a spus Iacob, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari