Cui îi predă Florin Tănase banderola de căpitan la FCSB, Mihai Stoica a dezvăluit: `Din afară nu se vede. Dar are voce, charismă, calități de lider`!

Florin Tănase s-a transferat în China, la Shanghai Port, și a lăsat liberă banderola de căpitan la FCSB. Nu pentru mult timp, pentru că locul vacant s-a ocupat deja. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a anunțat numele noului șef din vestiarul FCSB-ului: Florinel Coman este noul căpitan, a câștigat duelul cu Octavian Popescu și Darius Olaru.

„S-a decis! Noul căpitan este Florinel Coman. Ceilalți sunt Octavian Popescu și Darius Olaru. Nu decide vestiarul, nu are cum.

Coman este căpitan din două motive. A apărut în viața lui profesională o schimbare majoră, e foarte serios, implicat în antranamente. Și mereu a fost o voce ascultată în vestiar.

Chiar are voce, charismă, calități de lider. Chiar dacă din afară nu se vede. Noi știm ce este în interior!”, a dezvăluit Mihai Stoica, la Orange Sport.

„A venit un antrenor nou care a spus «vreau să vorbiți, vreau voci». Olaru este tăcut, Coman are voce. Este foarte important! Am avut căpitani impuși care aveau doar banderola.

Pintilii nu a avut banderola mult timp, dar el era mereu căpitan. Rădoi poate era cel mai puternic în vestiar, dintre toți căpitanii pe care i-am întâlnit în 30 de ani de carieră.

Am văzut jucător cu statut care vorbea la telefon și se oprea când intra. Le era frică de Mirel! Când Mirel era căpitan, jucătorii care întârziau veneau și plăteau singuri amenda într-un dulap de la intrare”, a pus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari