Crucea de pe steag care o pune în pericol pe FCSB: `Observatorul și ofițerul de securitate au cerut să fie scos din peluză!`

FCSB a jucat cu o peluză închisă la returul cu Dunajska Streda, și asta din cauza unor scandări considerate rasiste în timpul partidei cu Saburtalo. Mai exact, Peluza Sud a fost lăsată goală și acolo a fost afișat un banner cu „No racism”, așa cum a cerut UEFA.

Aseară însă au apărut alte probleme. Managerul FCSB-ului, Mihai Stoica, a dezvăluit că reprezentanții UEFA u confiscat în minutul 18 un steag din peluză.

„Când Olaru făcea al 250-lea sprint, epuizat, căzut pe gazon, zeci de mii de oameni au aprins torțele telefoanelor, că altfel (n.r. cu torțe reale) eram suspendați pe viață. Și-așa avem probleme cum nu vă puteți imagina.

A fost un steag, pur și simplu, observatorul și ofițerul de securitate au zis să fie scos din peluză în minutul 18. Nu e o cruce celtică, e un simbol care n-are legătură. Și un suporter cu cagulă. Am citit azi despre crucea celtică, nu e un simbol neo-nazist. Pur și simplu e o confuzie, sper să înțeleagă. Peluza Nord a fost la înălțime, nici măcar o scandare care să poate fi interpretată ca xenofobă”, a spus MM Stoica, conform orangesport.ro.

Oficialul vicecampioanei nu a pierdut ocazia să mai aprindă disputa cu echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua. „Oamenii vin acum la stadion pentru că ei vor să arate că asta este Steaua. E clar. Niciodată n-a fost mai evident! De-asta fac spectacol. Când 40.000 de oameni trag un semnal de alarmă, s-a terminat.

Lumea nu poate fi mințită la infinit. Invenții, o echipă făcută peste noapte, cu obiectivul «Să inventăm un prejudiciu, să-i luăm banii lui Gigi». Principala atracție a meciului asta a fost”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Lumea sportului este în doliu. Un maratonist a murit în timpul cursei

Incident șocant în timpul maratonului de la Londra. Un alergător...

Parteneri
Recomandari