Cristina Neagu a luat decizia. Ce vrea să facă după ce se retrage din handbal: ‘Simt că am nevoie de asta’

Cristina Neagu a luat decizia. Vedeta celor de la CSM București a anunțat ce va face după ce va renunța definitiv la sportul care a consacrat-o. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre cea mai bună jucătoare din România.

Handbalista a vorbit și despre echipa națională de la care s-a retras după Campionatul Mondial de anul trecut.

Cristina Neagu, despre reprezentativa României

Cristina Neagu și-a anunțat la finalul anului trecut retragerea de la naționala României. Jucătoarea celor de la CSM București este însă în continuare cu ochii pe tricolore care joacă în preliminariile EURO 2024, cu Croația. În tur, echipa condusă de Florentin Pera a câștigat miercuri, 28 februarie, cu 26-24.

„Da, este un pic ciudat să nu fiu la națională. Dar, așa cum spuneam, mi-am planificat cumva momentul acesta. Sigur, nu poți să schimbi ceea ce simți când vezi echipa națională jucând fără tine. E un pic ciudat, dar sunt împăcată cu asta. A existat echipă națională și înainte de Cristina Neagu, o să existe și după mine.

Rămân suporterul naționalei de acum și până când n-o să mai fiu.

Echipa e în reconstrucție, este o nouă generație acum, eu îmi văd de treaba mea la echipa de club și mă bucur de timpul pe care îl mai am pe teren”, a declarat Cristina Neagu în cadrul unui eveniment.

Ce vrea să facă după ce renunță la handbal

Handbalista a dezvăluit ce va face după ce reenunță definitiv la sportul care a consacrat-o.

„Cu siguranță, când îmi voi înceta cariera în handbal, voi lua o pauză și voi vedea ce îmi doresc să fac, cum îmi doresc, dar, așa cum spuneam, consumul psihic a fost enorm în ultimii ani și simt că o să am nevoie de această pauză”, a mai spus sportiva.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed