Cristiano Ronaldo, scandal monstru la meciul cu Coreea de Sud. Ce l-a scos din minți pe portughez

Coreea de Sud a produs surpriza și a câștigat, scor 2-1, meciul cu Portugalia. Cristiano Ronaldo nu a fost în una dintre cele mai bune zile, așa că selecționerul Fernando Santos a decis să-l înlocuiască după 65 de minute.

„Te gândești al dracului de rău să mă înlocuiești”, a spus Ronaldo când a ieșit, iar mulți au crezut că mesajul este pentru selecționer.

Ronaldo, dar și Santos au dezmințit totul. Cel care l-a scos din sărite pe lusitan a fost Gue-Sung Cho, acesta spunându-i să părăsească mai repede terenul.

„Ronaldo era supărat pe jucătorul Coreei de Sud care l-a trimis în afara terenului, cred că toată lumea a văzut asta. Pepe chiar s-a dus după el, pentru că l-a insultat pe Ronaldo ca să iasă de pe teren. I-a răspuns acelui jucător”, a susținut Fernando Santos.

„Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat înaintea schimbării mele. Un jucător coreean îmi spunea să ies mai repede de pe teren, iar eu i-am spus să tacă, pentru că nu el are autoritate asupra mea, ci doar arbitrul. Nu trebuie să apară o controversă. A fost un moment în febra jocului. Indiferent de ce s-a întâmplat, lucrurile rămân mereu pe teren. Cel mai important lucru este să rămânem uniți”, a spus Cristiano Ronaldo.

În optimi, Portugalia și Coreea de Sud vor juca împotriva echipelor calificate din Grupa G, din care fac parte Brazilia, Elveția, Camerun și Serbia.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari