Cristiano Ronaldo rupe tăcerea: ce a putut să le transmită portughezilor, după ce s-a scris că a vrut să plece din Qatar

Presa din Portugalia a lansat o adevărată bombă și au anunțat faptul că Cristiano Ronaldo ar dori să plece din Qatar.

Jurnaliștii portughezi scriu faptul că Ronaldo s-a certat cu selecționerul Fernando Santos, după ce a fost lăsat pe bancă în meciul cu Elveția.

Ronaldo a rupt tăcerea

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea și le-a transmis jurnaliștilor portughezi care au publicat știrea că vestiarul este prea unit pentru a fi spart.

”Un grup prea unit pentru a fi distrus de forțe din extern! O națiune prea curajoasă pentru a se lăsa intimidată de orice adversar.

O echipă în adevăratul sens al cuvântului, care va lupta pentru vis până la capăt! Credeți în noi! Haide, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, rezervă cu Elveția

Starul portughez i-ar fi reproşat lui Fernando Santos că a cedat presiunii opiniei publice. 70% dintre portughezi s-au exprimat în favoarea excluderii lui Ronaldo din primul unsprezece, într-un sondaj realizat de A Bola, şi că prin această decizie îl expune direct în mijlocul furtunii.

Lucru care s-a şi întâmplat, Ronaldo fiind înconjurat de o „armată” de fotoreporteri care au încercat să surprindă orice gest al lui CR7, în ciuda faptului că pe teren echipa portugheză a făcut cel mai bun său joc la Cupa Mondială, iar înlocuitorul lui Ronaldo în unsprezecele de start, Goncalo Ramos, a fost marele protagonist al meciului, reuşind o triplă în faţa elveţienilor, informează Stiripesurse.

Povestea a început însă la meciul din faza grupelor dintre Portugalia şi Coreea de Sud. În minutul 65, la scorul de 1-1, Fernando Santos a decis să facă o triplă înlocuire, scoţându-l de pe teren pe Ronaldo, care a avut o reacţie controversată.

„Te grăbeşti al naibii să mă înlocuieşti”, i-ar fi reproşat atacantul, ale cărui cuvinte au fost preluate de presa portugheză.

Furia a fost mai mult decât evidentă, iar reacţia selecţionerului portughez nu a întârziat să apară.

„Am văzut imaginile schimbării lui Cristiano şi nu mi-a plăcut deloc reacţia sa”, a declarat Santos la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Elveţia.

Potrivit Record, Ronaldo a ameninţat că va pleca, în timpul unei discuţii pe un ton ridicat cu antrenorul (pe care Federaţia portugheză o neagă însă).

În plus, mass-media lusitană asigură să starul şi-a reconsiderat poziţia la scurt timp, fiind conştient de importanţa momentului şi de consecinţele devastatoare pe care le-ar putea avea plecarea sa asupra naţionalei ţării sale.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari