Cristiano Ronaldo, ironizat de un fost internațional român: `Avem amândoi 37 de ani, nu avem echipă de club în momentul de față și trei, vom termina acest Campionat Mondial cu zero Cupe Mondiale`

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă delicată. A rămas fără echipă de club, iar la echipa națională a ajuns rezervă.

Ciprian Marica, fostul internațional român, l-a ironizat pe Ronaldo.

Ciprian Marica, val de ironii la adresa lui Cristiano Ronaldo

Marica a ”profitat” de situația lui Ronaldo și i-a adresat un val de ironii superstarului portughez.

”Eu şi Cristiano Ronaldo avem câteva lucruri în comun, trei mai exact: avem amândoi 37 de ani, nu avem echipă de club în momentul de față și trei, vom termina acest Campionat Mondial cu zero Cupe Mondiale în palmares.

Nu cred că Portugalia poate bate Franța, asta dacă va trece de Anglia. Nici Anglia dacă se va califica. Cu Maroc cred că vor avea câștig de cauză. E clar că ei sunt surpriza turneului, dar nu cred că vor avea forța necesară, cu toate că naționala Marocului a alergat mai mult, au fost mai proaspeţi”, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Portugalia este calificată în sferturile Campionatului Mondial, acolo unde se va duela cu Maroc. Lusitanii au trecut în optimi de Elveţia, scor 6-1.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari