Cristiano Ronaldo, aroganță maximă. S-a plictisit rapid la conferința de presă. Ce face Georgina Rodriguez în timp ce portughezul a intrat în istoria Cupei Mondiale. Foto

Cristiano Ronaldo a mai bătut un record. După ce a marcat în meciul Portugalia – Ghana (3-2), a devenit primul fotbalist care înscrie la cinci Cupe Mondiale consecutive.

Fiind ales omul meciului, Ronaldo a mers la conferința de presă, dar s-a plictisit rapid. A stat fix 132 de secunde și a răspuns la doar două întrebări. Una despre meci și cealaltă despre scandalul de la Manchester United. A doua întrebare l-a deranjat însă.

”A fost un moment foarte frumos. Am câștigat, am început competiția cu dreptul. E o victorie foarte importantă. Știm că primul meci din cadrul unui turneu final e crucial. E important și recordul, că am devenit primul jucător care marchează la cinci Cupe Mondiale. Mă face mândru. Cel mai important e că am câștigat.

A fost o săptămână în care am încheiat acest capitol (n.r. Manchester United). E un capitol închis. Am vrut să începem cu dreptul, am câștigat, am reușit să îmi ajut echipa. Restul nu contează”, a declarat Cristiano Ronaldo, după care s-a ridicat și a plecat din sala de conferințe.

Ce face Georgina Rodriguez în timp ce portughezul a intrat în istoria Cupei Mondiale

Deși toată lumea se aștepta ca bruneta să meargă la Cupa Mondială, aceasta nu a ajuns încă în Qatar. Georgina Rodriguez a fost prezentă la a 23-a ediție a Premiilor Latin Grammy, gală ce a avut loc în Las Vegas.

Bruneta nu a uitat însă să-i trimită lui Ronaldo un mesaj după meciul cu Ghana.

„Hai, campionule”, a scris Georgina Rodriguez.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed