Cristiano Bergodi şochează pe toată lumea! Ce a putut să spună despre petrecăreţii de la Rapid. Este răsturnare totală de situaţie

Cristiano Bergodi şochează pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să spună despre petrecăreţii de la Rapid. Este răsturnare totală de situaţie. Se pare că alexandru Albu şi Andrei Borza vor fi iertaţi mai repede decât se credea.

Cristiano Bergodi îi apără pe Alexandru Albu și Andrei Borza. Cei doi jucători ai Rapidului au petrecut în club, după înfrângerea cu Poli Iași, scor 1-3, în etapa a 27-a din Superliga.

Cristiano Bergodi şochează pe toată lumea!

După ce imaginile cu cei doi au ajuns în spațiul public, Rapid i-a amendat pe Alexandru Albu și Andrei Borza. Au încasat o amendă de 10.000 de euro fiecare şi au exclus din lot pentre partida cu UTA.

Cristiano Bergodi a spus că cei doi jucători și-au cerut scuze, dar pentru câteva zile au fost trimiși să se antreneze cu echipa a doua a clubului giuleștean. Este posibil ca aceştia să lipsească doar la meciul cu arădenii şi apoi să fie reprimiţi. ”Despre Albu și Borza. Am avut o discuție cu ei doi. Au înțeles bine că au greșit, dar nu trebuie să-i tratăm ca pe interlopi. Știu și ei că au greșit.

Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Și eu am făcut greșeli în trecut. Mă pun în locul lor, erau dezamăgiți, mi-au cerut iertare. Au luat o amendă, pentru că e normal.

Se vor antrena cu echipa a doua, după care vom vedea. Eu am avut o discuție cu ei. Unul are 30 de ani, altul, 18. Eu aș ierta orice, pentru că din greșeli se învață.

Le e rușine de colegi și de mine pentru ce au făcut. Nu aveau voie să facă asta. Nu suntem roboți, vom vedea în zilele următoare”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed