Cristiano Bergodi are tupeu! Anunţul serii după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: ‘Nu aici am pierdut calificarea’ + Ce spune despre noul obiectiv al giuleştenilor

Cristiano Bergodi are tupeu! Anunţul serii după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Giuleştenii au ratat pentru al treilea sezon consecutiv Cupa României, deşi acesta era principalul obiectiv.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a dat vina pe ghinion. Îi înţelege şi pe suporteri care i-au contestat dur pe jucători la sfârşitul partidei.

Cristiano Bergodi are tupeu!

„Suntem toţi dezamăgiţi, dar ce putem spune. Am încercat să facem tot ce a depins de noi. Nu aici am pierdut calificarea. Asta a fost. Am avut situaţii bune. Am venit apoi cu doi atacanţi de pe bancă. Nu a fost să fie. Mai spunea cineva de pe bancă de celelalte rezultate. Eu însă m-am gândit doar să dau indicaţiile. Din păcate, aşa a fost. Am ratat un obiectiv, nu principalul. În campionat avem obiectiv locurile 1-3.

Încercăm să rămânem acolo sus în campionat. Au intrat mai mulţi fundaşi la CFR Cluj. A fost greu pentru noi. Am avut ocazii în prima repriză. A apărat portarul din 2-3 jucători. Nu avem un moral bun, ne-a debusolat această înfrângere cu U Cluj. Am încercat să facem tot ceea ce depinde de noi. E dureros când strigă publicul ce strigă. Ne pare rău şi pentru fani şi că am ratat un obiectiv. Pentru ei, pentru noi era un obiectiv important”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Bergodi priveşte spre viitor. Vrea să câştige meciul cu Voluntari din Superliga şi să uite cât mai repede eliminarea din Cupa României. „Trebuie să mergem înainte şi să ne uităm la meciul cu Voluntari. Să câştigăm”, a mai spus Bergodi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed