Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit! Dezvăluiri de ultimă oră după victoria cu FCSB. Avertisment pentru propria echipă în lupta pentru titlu

Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit! Dezvăluiri de ultimă oră după victoria cu FCSB. Avertisment pentru propria echipă în lupta pentru titlu. Căpitanul giuleştenilor prevede dueluri pe muchie de cuţit în play-off.

Cristian Săpunaru a vorbit după victoria de senzaţie a celor de la Rapid în faţa liderului FCSB. L-a lăudat pe antrenorul Cristiano Bergodi.

Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit!

Cristi Săpunaru spune că Bergodi a pregătit tactic perfect meciul. „Am fost impecabili„, a spus Cristian Săpunaru, conform as.ro. Căpitanul giuleştenilor nu s-a oprit aici. A vorbit şi despre play-off-ul de titlu.

„Suntem fericiţi că am câştigat meciul, suntem fericiţi că ne-am apropiat la 4 puncte de ei. Dar acum începe greul. Playoff-ul e cea mai grea competiţie. Ca să poţi să îţi atingi obiectivul sau să devii campion, va fi greu. Sunt cele mai bune echipe din România în playoff.

Nu cred că scorul contează, important e că noi ne-am dorit mai mult victoria decât ei. Ca tactică am fost impecabili. A fost un derby frumos, suporterii noştri au plecat acasă fericiţi. Cele mai bune echipe din România se află acum în playoff„, a mai spus Cristi Săpunaru, conform sursei citate.

Cei de la Rapid încep play-off-ul pe teren propriu. Au meci contra Farului lui Gică Hagi. Înaintea celor 10 etape decisive, giuleştenii mai au de recuperat 4 puncte faţă de liderul din Superliga, FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed