Cristi Tănase nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incredibile după ce a fost surprins într-o ipostază jenantă. Cât a stat, de fapt, în faţa uşii

Cristi Tănase nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incredibile după ce a fost surprins în cea mai jenantă ipostază din viața sa. Cât a stat, de fapt, în faţa uşii, fostul mijlocaș al roș-albaștrilor.

Cât a stat Cristi Tănase pe preș, în fața ușii propriului apartament! Soția nu l-a mai lăsat să intre în casă. Detalii despre fostul fotbalist.

Cristi Tănase nu s-a mai abţinut!

În decursul zilei de luni, 12 februarie, Cristi Tănase, fost component în lotul FCSB-ului, a fost surprins într-o ipostază înjositoare, chiar în fața ușii propriului apartament!

Mijlocașul a fost lăsat pe preș de către propria soție, la propriu, sângerând și cu un dinte lipsă.

„Ce să se întâmple? Am fost la un spriț, m-am dus acasă și nu răspundea nevastă-mea. M-am pus jos să aștept să mi se deschidă ușa. Am niște dinți provizorii în gură și îmi căzuse un dinte. Și de la gingie, fiind sensibilă, mi-au curs câteva picături de sânge.

(n.r. – Cine te-a filmat?) Portarul ăla de acolo, oamenii ăia. Chiar nu îmi vine să cred. Cred că am stat vreo 3-4 minute, nu exagerez. Atât, până să mi se deschidă ușa de la casă. Și după am intrat în casă.

Cum să stau toată noaptea acolo? Doamne ferește! Toată lumea mi-a dat mesaje, mi-a scris Mamă, ce-ai făcut? Ce-ai pățit? Ești bine? Nu am omorât pe nimeni, nu am împușcat pe nimeni!„, a declarat Cristi Tănase, pentru Fanatik.

Adina Maria, partenera lui Cristi Tănase, este însărcinată în cel de-al treilea trimestru. Cei doi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a unei fetițe, la finalul acestei luni.

Bruneta s-a supărat și l-a pedepsit pe fostul mijlocaș.

„Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem…
Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?”, a transmis Tănase, potrivit gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed