Cristi Borcea nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri intime ale fostului şef al lui Dinamo. Ce i s-a întâmplat în puşcărie

Cristi Borcea nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri intime ale fostului şef al lui Dinamo. S-a aflat ce i s-a întâmplat în puşcărie. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Totuşi, acesta s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Cristi Borcea nu a făcut un secret din faptul că vrea să rămână tânăr. Deşi a ajuns la 53 de ani, face eforturi uriaşe pentru a nu se vedea că a îmbătrânit.

Cristi Borcea nu s-a mai abţinut!

Cristi Borcea a apelat deja la zeci de operaţii estetice. Soţul Valentinei Pelinel care are 9 copii cu 4 femei a vorbit despre sacrificiile sale. „Eu, tot timpul, de foarte mulți ani, am făcut masaje, mi-am băgat botox, acid hialuronic, minilifting. Am făcut tot ce am putut pentru mine, ca să mă simt bine. Minim o zi pe săptămână este dedicată pentru așa ceva.

Trebuie să te îngrijești mereu. Fac Morpheus (n.r. – dispozitiv de remodelare adipoasă subdermică, care remodelează și conturează fracționat fața și corpul), e un aparat special care întinde pielea pe gât pe față, fac și Dracula (n.r. – cunoscută și ca terapia vampir, îndepărtează cicatricile post-acneice), ăla cu ace, toată fața e plină de sânge.

O dată pe lună mă vopsesc. Nu-mi place să-mi las barbă. Când o să am nevoie o să-mi fac blefaro (n.r. – blefaroplastia sau liftingul pleoapelor este o intervenție chirurgicală de corecție a pleaopelor căzute și implică îndepărtarea excesului de piele).

Eu m-am dus și merg tot timpul la salon. O dată pe lună fac manichiură și pedichiură, tuns. Epilat nu. Am făcut epilare definitivă doar la subraț„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Milionarul a făcut dezvăluiri şi din puşcărie. „Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie.

Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile„, a mai spus Borcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Răzvan Burleanu ia poziţie! Noi dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu. Anunţ clar al şefului FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a făcut...

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Dezvăluiri despre Florin Niță. Ce l-a enervat pe antrenor

Marius Șumudică a recunoscut ce salariu i-au acordat oficialii...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed