Cristi Borcea nu s-a mai abţinut! Ce i-a făcut Valentinei Pelinel. Decizia incredibilă a fostului şef a lui Dinamo

Cristi Borcea nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce i-a făcut Valentinei Pelinel. Decizia incredibilă a fostului şef a lui Dinamo în privinţa averii pe care o are milionarul. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp.

Cristi Borcea a luat o decizie incredibilă. Afacerile fostului şef al lui Dinamo nu au ajuns pe mâna Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea nu s-a mai abţinut!

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri despre averea pe care o are, dar şi despre cine se ocupă de afacerile pe care le are. Fostul şef al lui Dinamo le-a cerut ajutorul băieților pe care îi are din prima căsnicie să se implice mai mult în afacerile pe care le deţine. Totuşi, mama milionarului este cea care este titulară pe majoritatea afacerilor acestuia.

„(Câți angajați aveți, domnule Borcea?) Peste 2.500. Responsabilitatea… trebuie să le asiguri salariile, niciodată nu am avut întârziere. Nu mai există fără carte de muncă. Fiind societățile puternice, ai credite, am rulaje de sute de milioane de euro.

Coco și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată. O să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… Cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe. E prima dată de când mă știu. Primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva.

Am avut și o discuție cu băieții. Eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viaţa cu Valentina, de copii, de familie.

Eu iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord… iau 3-4… iau și suplimente, magneziu… și de somn iau 2-3-4 pastile de somn. Altfel nu pot dormi. Am insomnie acută, din pușcărie am urmat tratament„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de tot”.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo. Cu a doua soție, Alina Vidican, le-a dat viaţă lui George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. Mai mult, şi cu actuala soţie, Valentina Pelinel milionarul are 3 copii. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Răzvan Burleanu ia poziţie! Noi dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu. Anunţ clar al şefului FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a făcut...

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Dezvăluiri despre Florin Niță. Ce l-a enervat pe antrenor

Marius Șumudică a recunoscut ce salariu i-au acordat oficialii...

Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit. Avertismentul fostului şef LPF

Mitică Dragomir a analizat cel mai eficient transfer efectuat...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed