Costin Amzăr are tupeu! S-a dezlănţuit după eliminarea din Cupă: ‘Au marcat doar pe greşelile noastre’ + Vrea victorii pe linie în Superliga până la finalul anului

Costin Amzăr are tupeu! S-a dezlănţuit după eliminarea din Cupă. Jucătorul de la Dinamo vrea victorii pe linie în Superliga până la finalul anului. Câinii au ratat calificarea în sferturile din Cupă.

Oțelul Galați s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a remizat la meciul cu Dinamo, scor 3-3.

Costin Amzăr are tupeu!

Costin Amzăr a declarat că echipa nu mai are ce să facă decât să meargă mai departe. Jucătorul de la Dinamo a recunoscut că trebuie ca echipa să tragă tare pentru a obține punctele necesare care să îi scape de la retrogradare.

„A fost un meci dificil, un meci destul de greu. Ne pare rău pentru asta și acum în vestiar eram supărați că nu am putut să facem mai mult. Pentru mine mă bucur că am marcat. Mi-am ajutat colegul să marcheze, cu un asist. Mergem mai departe, nu avem ce să facem.

3-1 pe greșelile noastre. Ei nu au putut să ne facă nimic. Au venit pe greșelile noastre golurile. Asta este, nu avem ce să facem.

Trebuie să începem să facem și noi puncte. Asta să fie meciul unde să începem cu victoriile în campionat. Să vedem ce facem și sperăm că o scoatem la capăt să fie bine.

(nr. noul antrenor) În dpuă zile sau iîn trei zile, cât a apucat mister să vorbească, nu cred că a putut să schimbe ceva din ce am jucat noi. Bine, are o altă gândire față de Ovidiu, dar tacticile sunt la fel, noi jucăm ce știm.

Nu ne facem calcul. Trebuie să o luam de la meci la meci. Să adunăm puncte și să ne facem victorii, pentru că asta este modul cu care să ne putem salva. Chiar nu mai avem nimic de făcut doar să ne jucăm meciurile și atât.

Totuși, un meci de Cupă, afară ninge. A nins de azi de dimineață până acum. Cred că a fost și asta o problemă, dar nu vreau să discut despre suporteri sau ceva.
Nu ne interesează, noi venim ne facem meciurile, jucăm ce trebuie si mergem mai departe. Sperăm să scoatem mximul de puncte să putem să ne salvăm”, a spus Costin Amzar la finalul partidei, în direct la TV Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed