Costel Gâlcă face mutări de titlu! Jucătorii care vin la CSU Craiova. Surprize uriaşe dezvăluite la echipa lui Mihai Rotaru

CSU Craiova este pregătită să debuteze cu forțe proaspete în noul sezon de Superliga! Oficialii din Bănie s-au asigurat că transferurile efectuate vor propulsa echipa în topul clasamentului. După materializarea colaborării cu Denil Maldonado, oltenii ar pregăti transferul unui alt jucător din America Centrală.

Este vorba despre atacantul de bandă Carlos Mora, în vârstă de 24 de ani. Presa din Costa Rica a anunțat publicul despre contactul dintre CSU Craiova și Alajuelense.

Jucătorii care vin la CSU Craiova!

Jurnalistul Kevin Jiménez a scris, pe platforma X, despre eventuala materializare a colaborării.

Conform informațiilor oferite de către acesta, Mora trebuie doar să treacă vizita medicală pentru a semna cu alb-albaștrii.

Atacantul de 1,79 metri spera ca într-o zi să evolueze în fotbalul european: „Cred că sunt gata, mă simt pregătit să fac saltul spre Europa, Dumnezeu va ști când!”, spunea Mora acum un an.

Tot Jiménez anunță că CSU Craiova ar fi interesată și de serviciile cubanezului Luis Paradela, legitimat la Deportivo Saprissa. Oltenii ar fi făcut deja o ofertă, însă discuțiile se află în desfășurare. Cele două grupări nu au ajuns la un numitor comun, momentan.

Paradela mai are un an de contract cu Saprissa: „Ar fi o sumă bună pentru Saprissa 400.000 de euro, dacă românii acceptă să o plătească!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed