Cosmin Olăroiu nu s-a uitat la bani! Oferta fabuloasă pe care a refuzat-o antrenorul român. În joc era o sumă uriaşă

Cosmin Olăroiu nu s-a uitat la bani! Oferta fabuloasă pe care a refuzat-o antrenorul român. Gruparea din Europa a pus în joc o sumă de bani impresionantă. Turcii au fost refuzați categoric.

Cosmin Olăroiu a refuzat cu vehemență o formație din Turcia! Românul nu a mai antrenat în Europa de de 17 ani.

Cosmin Olăroiu nu s-a uitat la bani!

Cosmin Olăroiu antrenează în prezent Al Sharjah, formație ce activează în campionatul Emiratelor Arabe Unite!

Internaționalul român a fost ofertat de către o formație puternică din Turcia. Trabzonspor ar fi fost dispusă să îi ofere tehnicianului un salariu de 2 milioane de euro, alături de un contract valabil până în vara anului 2026.

Olăroiu a refuzat. Presa arabă ar fi interpretat decizia românului ca fiind o insultă, susținând faptul că tehnicianul ar fi fost nemulțumit în privința salariului.

În prezent, Cosmin Olăroiu încasează 4,6 milioane de euro pe sezon de la Al Sharjah.

”Românul Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei Al Sharjah, a respins o ofertă din Turcia, de la Trabzonspor. Clubul turc i-a oferit lui Cosmin o sumă de 2 milioane de euro, care este mai mică decât compensația pe care o primește de la Al Sharjah.
Cosmin nu a fost de acord cu oferta din respect pentru contractul său cu Al Sharjah, care mai este valabil până pe 30 iunie 2025.
Aceasta nu a fost singura ofertă pentru Cosmin Olăroiu de a pleca din Sharjah. Vara trecută a primit o propunere de la clubul grec PAOK. Ultima solicitare de la Trabzon a fost una foarte serioasă!”, a scris aletihad.ae.

”Ar putea pleca doar dacă…”

Arabii a spus că, pentru a părăsi Al Sharjah, Olăroiu ar fi fost obligat să achite o sumă importantă de bani.

”Olăroiu ar putea pleca doar dacă și-ar rezilia unilateral contractul și ar plăti despăgubiri de 3 milioane de dolari echipei. Este recunoscător celor de la Al Sharjah pentru că oficialii clubului i-au apărat în fața presei, după eliminarea din Liga Campionilor Asiei, dar și după înfrângerea din Supercupa Emiratelor Arabe Unite!”, a precizat sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed