Cosmin Contra a avut nevoie de medici în timpul meciului! A leșinat pe bancă, în Arabia Saudită

Echipa lui Cosmin Contra a condus în campionatul Arabiei Saudite aproape trei sferturi din competiție, dar către final a cedat. Al Ittihad e totuși la egalitate de puncte (64) cu liderul Al Hilal, însă criteriul de departajare este rezultatul meciurilor directe, pe care echipa lui Cosmin Contra le-a pierdut cu 1-2 și 1-3.

Al Ittihad nu cedează încă bătălia și cu ultima etapă înainte de final, formația antrenorului român a învins-o pe Al Ettifaq, în deplasare, cu 3-1.

E nevoie însă ca liderul Al Hilal să se încurce contra lui Al Faysali, iar Al Ittihad are nevoie să învingă Al Batin în ultima rundă, pentru ca titlul să ajungă în Jeddah.

Presiunea, combinată și cu condițiile meteo speciale, au făcut ca la ultima partidă, Cosmin Contra să le dea emoții mari celor din jur.

„Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii și a umidității ridicate, Contra aproape a leșinat. Imediat după ce a acuzat probleme medicale, stafful medical a intervenit și i-a acordat primul ajutor, apoi și-a revenit”, au spus jurnaliștii de la Kooora

Cosmin Contra a preluat Al Ittihad în august 2021, iar în cele 28 de meciuri disputate până în prezent a înregistrat 19 victorii, patru remize și cinci înfrângeri. Presa arabă susține că fostul selecționer nu va mai continua la Al Ittihad, care nu i-a prelungit contractul care a expirat acum o lună decât provizoriu, pentru ultimele două partide din campionat.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari