Coşmarul prin care a trecut Simona Halep! Specialiştii vin cu noi dezvăluiri: ’19 luni în purgatoriu’

Specialiștii vin cu noi dezvăluiri despre coşmarul prin care a trecut Simona Halep timp de 19 luni. Americanii au comparat așteptarea cu un purgatoriu și au lăudat întoarcerea sportivei noastre pe teren.

Simona Halep a câștigat procesul cu ITIA la TAS. Pedeapsa de 4 ani, primită înițial, a fost redusă la 9 luni. Fostul lider mondial WTA a debutat deja în primul meci, la turneul de 1000 de puncte de la Miami.

Coşmarul prin care a trecut Simona Halep!

Chiar dacă Simona Halep a fost eliminată din primul tur, de Paula Badosa, americanii de la extratopspin.com, au analizat prestația jucătoarei de tenis și au lăudat-o.

Ziariștii au remarcat puterea Simonei de a zâmbi în ciuda chinului prin care a trecut și care i-a adus pierderi de milioane de euro.

„După 19 luni în purgatoriu, Simona Halep a pășit în sfârșit pe un teren de tenis într-o competiție oficială. O asemenea perioadă fără meciuri este o eternitate în tenis, iar pentru Halep, care ne obișnuise să joace la cel mai înalt nivel turneu de turneu, a însemnat pierderea a milioane și milioane de dolari, din premii și contracte de sponsorizare.

Simona a fost toată numai un zâmbet la Miami și ne bucurăm să o vedem din nou așa. E bine că e din nou printre noi. Scor final: libertate Halep”, au scris jurnaliștii de la sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed