Coşmar total pentru Cristiano Ronaldo! Record negativ istoric pentru United. Diavolii, lanternă roşie în Premier League

Coşmar total pentru Cristiano Ronaldo şi record negativ istoric pentru cei de la Manchester United. Diavolii au ajuns lanternă roşie în Premier League după primele două etape din acest sezon.

Cristiano Ronaldo a vrut să plece de la United în această vară, dar nu a fost lăsat. Se pare că ştia de ce nu mai vrea să evolueze pe Old Trafford.

Coşmar total pentru Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo a fost martor fără voie la dezastrul lui Manchester United. Diavolii au încasat o înfrângere ruşinoasă, 0-4 pe terenul lui Brendford. A fost 4-0 pentru gazde încă din minutul 35.

Este prima dată în istoria Premier League când Manchester United a primit 4 goluri în prima repriză, la un meci din deplasare. „Diavolii” au bifat această bornă negativă doar la două meciuri de acasă:

Manchester United – Tottenham 1-4 la pauză (final 1-6), 04.10.2020
Manchester United – Liverpool 0-4 la pauză (final 0-5), 24.10.2021

Gazdele de la Brentford au început recitalul încă din minutul 10. Da Silva a șutat din afara careului, la colțul scurt, pe jos după ce De Gea a scăpat mâna pe sub mâini. Ibericul a comis o nouă gafă în minutul 18, iar Jensen a dublat avantajul gazdelor.

Apoi, Brentford a mai marcat de două ori în 5 minute. Ben Mee care a trimis în poarta lăsată liberă de portarul spaniol, a treia reuşită încasată din cauza lui DeGea. S-a făcut 4-0 după reuşita lui Mbeumo care a marcat după o pasă primită din lateral de la Toney.

După două etape din Premier League Manchester United e lanternă roşie cu 0 puncte şi un golaveraj de 1-6. În prima etapă, diavolii pierduseră pe propriul teren, 1-2 cu Brighton. În etapa a treia, Manchester United joacă pe propriul teren, Old Trafford, cu rivala istorică din Anglia, Liverpool.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari