Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gabi Torje: ‘Parcursul lui a fost pe la nişte echipe mediocre’

Cornel Dinu l-a taxat dur pe Torje după ce Farul Constanța a terminat la egalitatea, scor 1-1, cu FC Botoșani.

Dinu spune că prestația lui lasă de dorit și nu ar avea ce să caute la o echipă precum Farul Constanța. Mai mult, fostul antrenor nu înțelege decizia lui Gheorghe Hagi de a-l aduce la echipă.

„Eu sunt puţin mai pretenţios în fotbal. Parcursul lui Torje a fost un parcurs forţat. Are un impresar descurcăreţ din mai multe puncte de vedere. Torje a promis cand a fost adus în 2008 la Dinamo de la Timişoara. După trei ani, tot parcursul lui a fost pe la nişte echipe mediocre, mici, în diferite zone ale Asiei Mici şi ale Rusiei.

Aducerea lui Torje a fost făcută doar în scopul în care îşi păstrează o anumită parte a calităţilor. El fiind mic de statură, îşi pierde mai greu calităţile, viteza de reacţie, tehnica. În rest, nu justifică prezenţa lui la o echipă precum Farul.

În rest, dacă îi priveşti CV-ul, nu a stat mai mult de un an la unele echipe a căror nume nu spun nimic în fotbal”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

Gabi Torje a retrogradat cu Dinamo sezonul trecut, iar pe 1 iulie a ajuns la Farul Constanța. Printre echipele la care a jucat Torje de-a lungul timpului se numără: Poli AEK Timișoara, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor sau Sivasspor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari