Corina Caragea a încins plaja! Imaginile care i-au înnebunit pe fani. Ce a putut să facă prezentatoarea PRO TV / Foto

Corina Caragea, imagini incendiare din ultima vacanță. Fanii au reacționat imediat după ce au văzut cum a apărut prezentatoarea știrilor PRO TV.

Bruneta adoră să călătorească și profită de fiecare ocazie pentru a se distra. Corina Caragea este extrem de activă pe rețelele de socializare unde postează poze senzaționale.

Corina Caragea, imagini care i-au înnebunit pe fani

Corina Caragea a decis să petreacă câteva zile în Dubai, alături de mai multe prietene. Aceasta a postat mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie alb. Ca de fiecare dată, nu a ratat ocazia să le arate și fanilor cum se distrează.

„Nu sunt non-stop în vacanță”

În urmă cu ceva vreme, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa. Corina Caragea a ținut să sublinieze că nu este non-stop în vacanță și că nici nu este măritată cu un milionar.

„Nu sunt non-stop în vacanță și nici nu sunt măritată cu un milionar. Impresia oamenilor asta e, induși în eroare de feed-ul meu de Instagram plin de poze din călătoriile mele. Când dorm pe mine cu noaptea în cap duminica, în cabina de montaj, mai postez o amintire. Mi-aș dori să ajung în Finlanda, să văd aurora boreală din patul meu dintr-un iglu.

Păstrez un echilibru între sport și alimentație. Nu exagerez cu nimic – mănânc ce îmi place, dar în cantități rezonabile, merg la sala de sport constant, dar nu mai des de trei zile pe săptămână.

Silueta mea o fi în visul altora, dar în al meu nu. Mi-aș dori să fiu mai slabă cu măcar 5 kilograme, dar nici la prăjituri și paste nu aș renunța. Așa că fac tot ce pot, astfel încât să nu acumulez frustrări”, a explicat Corina Caragea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed