Continuă visul Angliei la Cupa Mondială 2022! Antrenament cu public în ultimul meci al grupei. Nu le-au dat nicio şansă galezilor / Foto

Continuă visul Angliei la Cupa Mondială 2022! A fost un simplu antrenament cu public în ultimul meci al grupei pentru englezi. Nu le-au dat nicio şansă galezilor pe care i-au învins la scor de neprezentare.

Anglia s-a distrat cu Ţara Galilor în ultimul meci al grupei B de la Cupa Mondială 2022. S-a terminat Ţara Galilor – Anglia 0-3.

Continuă visul Angliei la Cupa Mondială 2022!

Ţara Galilor nu a reuşit niciun moment să îi încurce pe englezi. Ar fi trebuit să câştige şi să se termine egal la meciul dintre SUA şi Iran. Partida a fost însă la discreţia englezilor. Aceştia s-au dezlănţuit în repriza secundă. Rashford şi Foden au marcat imediat după pauză, în minutele 50 şi 52.

Rashford a reuşit dubla în minutul 68. S-a terminat Ţara Galilor – Anglia 0-3 şi trupa lui Gareth Southagate este în optimile mondialului. A câştigat grupa B cu 7 puncte. De partea cealaltă, galezii pleacă acasă. Au câştigat doar un punct şi au terminat ultimii în grupă.

Țara Galilor – Anglia, echipele de start:

Țara Galilor: Ward – Williams, Mepham, Rodon, Davies – Ampadu, Allen – Bale, Ramsey, James – Moore
Selecționer: Rob Page

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Shaw – Henderson, Rice – Rashford, Bellingham, Foden – Kane
Selecționer: Gareth Southagate

Stadion: Al Rayyan
Arbitru: Slavko Vincic

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari