Constantin Budescu nu-și face probleme înaintea meciului cu FCSB. Antrenorul celor de la Petrolul îl taxează pe Dică

Constantin Budescu este convins că echipa sa poate profita de haosul de la FCSB și ar putea câștiga duminică, în meciul din cadrul etapei a 13-a din Superligă.

„Un meci foarte greu, poate cel mai greu meci de până acum, cu o echipă bună. Nu trebuie să ne luăm după ce s-a întâmplat în Europa, e o echipă foarte bună, cu un lot numeros şi valoros, şi cu siguranţă vom avea un meci greu. Pe foaie, ei sunt favoriţi pentru că sunt o echipă bună, dar noi avem suporterii pe stadion şi putem echilibra balanţa şi, de ce nu, putem şi câştiga.

În general la derby-uri te simţi mult mai motivat, cu atâţia suporteri în tribună îţi doreşti mai mult să câştigi. Eu cred că FCSB este o echipă de bătut, pentru că aţi văzut ce rezultate sunt, e un campionat echilibrat, oricine bate pe oricine, se poate întâmpla orice la orice meci”, a declarat Budescu.

Antrenorul Nae Constantin crede că Nicolae Dică a greșit în meciul cu Silkeborg. Nu ar fi trebuit să lase acasă jucătorii de bază.

„Doar rezultatul de duminică va arăta dacă au făcut bine să lase o parte din jucători acasă. Din punctul meu de vedere nu au făcut bine, pentru că e un meci oficial de cupe europene, şi să pierzi de genul acela nu poate decât să te tragă un pic în jos, oricum ai lua-o”, a afirmat antrenorul celor de la Petrolul Ploiești în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari