Conor McGregor, acuzații incredibile! Luptătorul de MMA riscă ani grei de pușcărie după ce a bătut o femeie

Conor McGregor, acuzații incredibile! Luptătorul de MMA riscă să ajungă după gratii fiind acuzat că a bătut o femeie pe un yacht.

Faptele lui McGregor sunt investigate de poliția din Spania și Irlanda, evenimentul s-a petrecut în Ibiza, pe un yacht, în luna iulie a anului trecut.

Conor McGregor, acuzații incredibile!

McGregor și-a petrecut ziua de naștere în luna iulie a anului trecut pe un yacht în Spania, în stațiunea milionarilor, Ibiza.

Femeie care îl acuză pe McGregor susține că a fost luată la bătaie din senin de Conor, care a lovit-o foarte agresiv.

”Deodată a luat-o razna. M-am trezit că mă loveste cu piciorul în burtă iar apoi mi-a dat un pumn în față. A trebuit să sar în apă ca să scap cu viață, credeam că mă omoară. Avem mulți prieteni comuni, am fost șocată că mi-a făcut asta”, a spus femeia pentru presa din Spania.

Femeia spune că a fost părăsită în apă, la distanță mare de țărm. Conform declarațiilor date, aceasta a fost salvată de Paza de Coastă din Spania.

Se pare că femeia se cunoaște cu luptătorul din UFC încă din copilărie, cei doi fiind vecini în Irlanda.

Avocatul luptătorului a declarat că el și clientul său știu despre ancheta care a început în vara anului trecut dar care nu a mai continuat din lipsă de probe și îl consideră pe Conor McGregor complet nevinovat.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari