Concluzia trasă de un fost internațional după înfrângerea Craiovei lui Rădoi în derby de Oltenia: `Posibil să se fi rupt deja relația dintre antrenor și anumiți jucători!`

CSU Craiova a fost învinsă aseară de FCU și este la al doilea meci fără victorie în această săptămână. Viorel Moldovan, fostul atacant al naționalei României, nu-l vede bine pe Mirel Rădoi și este convins că rezultatele negative vin din cauza unei atmosfere deteriotate din vestiarul Universității.

Moldovan crede că totul s-a stricat după declarațiile lui Rădoi despre Markovici, Ivan, Hanca și Vînă, cei 4 jucători pe care antrenorul i-a scos din lot.

”Cred că starea de spirit s-a alterat după acele declaraţii ale lui Rădoi după meciul de la Rapid, despre cei 4 jucători scoși din lot. E clar că bunul mers al lucrurilor s-a deteriorat şi vedem acest lucru în rezultatele obţinute: egalul din restanţa cu Chindia (n.r. – 1-1) şi eşecul contra rivalei de la FCU Craiova

Rădoi e nemulţumit de ce se întâmplă acolo, de modul în care se pregătesc jucătorii. Există această posibilitate, ca la un moment dat să se rupă relația, dacă nu s-au rupt deja, între Rădoi şi anumiţi jucători”, a spus Viorel Moldovan la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari