Ciprian Marica s-a dezlănțuit. I-a făcut praf pe selecționerii de la naționalele de tineret

Fostul internațional, Ciprian Marica a făcut o analiză dură a situației în care se află fotbalul românesc la nivel de echipă națională.

Ciprian Marica nu crede că problema echipei naționale o reprezintă selecționerul, Edi Iordanescu.

Marica dă de pământ cu Pelici și Săndoi

Tricolorii ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte în 5 meciuri. Pentru a nu retrograda în Liga C, România stă și la mâna Muntenegrului. Victoria cu Bosnia nu este suficientă dacă Finlanda reușește să câștige în Muntenegru.

Marica este de părere că marea problemă a naționalei se află la jucători, nu la antrenor.

„Nu cred că e în totalitate vina antrenorului. Dacă îl schimbăm acum, vom fi din nou în situația din trecut. Problema mare e că te uiți și nu vezi că vine ceva din urmă.

La U19 nu marcăm un gol. Observăm lipsa de atacanți de la naționala de seniori. Tot sperăm că apare un atacant, dar nu vine nimic din urmă”, a declarat Ciprian Marica.

Marica a criticat dur decizia FRF de a-i numi pe Emil Săndoi și pe Alexandru Pelici pe băncile naționalelor României U21, respectiv U19.

„Vedem că la tineret înlocuim selecționeri tineri, cu poftă de muncă, și aducem oameni cu alt stil. Ne aducem aminte că Săndoi, la Chindia, și Pelici, la Mioveni, jucau defensiv, sărăcăcios, iar noi îi aducem la tineret. Apoi la seniori avem un antrenor tânăr. Este o discrepanță în decizii. Totul e făcut la voia întâmplării de FRF”, a mai declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari